Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Η χειροτονία του Διακόνου Γεωργίου Σταθούλη

 

Σημερα Κυριακή 9 Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ.κ. Δημήτριος ιερούργησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας στο Αργοστόλι όπου κατά τη διάρκεια της λαμπράς θείας λειτουργίας πραγματοποιήθηκε και η εις Διακονον Χειροτονία του ευλαβέστατου νέου κ. Σταθουλη Γεωργίου .

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας απηύθυνε λόγους πατρικούς μιλώντας για έναν αξιο νέο και πνευματικές νουθεσίες στον νεοχειροτονηθεντα ενώ αναφέρθηκε στην αξία του υπουργήματος της Ιεροσύνης και και της θυσιαστικης προσφοράς που θα πρέπει να έχει κατά τη διάρκεια της διακονίας του προτρέποντας τον να αποτελεί πρότυπο κληρικού να αγαπάει τον Χριστο την Εκκλησία μας και την Πατρίδα μας .

Μετά το πέρας του Λόγου του Σεβασμιωτατου Ποιμενάρχη μας η φωνή ΑΞΙΟΣ ακούστηκε και αντήχησε σε όλο τον Μητροπολιτικό Ναό .

Στο νέο Διάκονο π. Γεώργιο έυχηθηκαν καλή και καρποφόρα Διακονία όλοι οι Ιεροις που συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία καθώς και το πλήθος των πιστών που παρευρέθηκαν στον Μητροπολιτικό Ναό .

Ο νεος Διακονοσ Π . Σταθούλης Γεώργιος του Ιωάννου και της Σπυριδούλας το γένος Πετράτου, γεννήθηκε το έτος 1990, αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Αργοστολίου και εν συνεχεία σπούδασε Μουσική εις το Αχαϊκό Ωδείο Πατρών λαβών το Πτυχίον της Αρμονίας με άριστα. Συνέχισε περαιτέρω Μουσικές σπουδές στο Πρότυπο Ωδείο Αιγίου λαβών το Πτυχίον του το έτος 2018. Επίσης έχει φοιτήσει στην Επαγγελματική Σχολή βοηθών Νοσηλευτών (διετούς φοιτήσεως) λαβών το Πτυχίον του το έτος 2012.
Έχει υπηρετήσει την Στρατιωτική του θητεία εις το Στρατόν Ξηράς εις την Άρτα, απολυθείς την 10-08-2017.
Γνωρίζει επίσης την Αγγλική και Ιταλική Γλώσσα.
Είναι έγγαμος μετά της κ. Αυγούστης Παπαδάτου του Σταύρου – Διονυσίου Παπαδάτου και της Σταματίας Πολλάτου.

ΑΞΙΟΣ! Ευχόμαστε Καλή και Καρποφόρα Διακονία




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...