Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Η Δοξολογία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον Ιερό Ναό της Μητρόπολης και το κέρασμα


Τη μνήμη των Τριών Παίδων εν Καμίνω βληθέντων, Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος, τίμησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Κεφαλονιάς στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας στο Αργοστόλι.

Τη Δοξολογία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημήτριος ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Διοικητής, του Πυροσβεστικού Σώματος κ.Βασίλης Σολδάτος,, Εκ μέρους των τοπικών αρχών, παρευρέθηκαν η βουλευτής Κεφαλληνίας/Ιθάκης, κ Α.Θεοπεφτάτου,ο Δήμαρχος κ.Α.Παρίσης, ο Αντιδήμαρχος, Βαγγέλης Κεκάτος, και ο προιστάμενος της Πολιτικής Προστασίας κ.Β.Ανδρεάτος.

Μετά την ολοκλήρωση της Δοξολογίας, ακολούθησε το καθιερωμένο κέρασμα, με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αντιπύραρχο, Βασίλη Σολδάτο, να ευχαριστεί τη Μητρόπολη – για την τέλεση της εορτής των Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος – και τις πολιτικές αρχές για την παρουσία τους, ευχόμενος χρόνια πολλά στο Πυροσβεστικό Σώμα και την Υπηρεσία καθώς και σε όλους τους εορτάζοντες.

Από τη μεριά του, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας, κ.κ. Δημήτριος, ο ευχήθηκε καλή δύναμη στους πυροσβέστες και στους εθελοντές του νησιού μας προκειμένου να συνεχίσουν να εκπληρώνουν το καθήκον τους με την ίδια επιτυχία, βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή για την κατάσβεση των πυρκαγιών, που ταλανίζουν ιδιαίτερα το νησί μας τους θερινούς μήνες.

Ρεπορτάζ: Σπύρος Σακαλής









Πηγή: http://www.kefaloniapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...