Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ Ι. Ν. ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ


Με τη χάρη και την ευλογία του Θεού αξιωθήκαμε και φέτος να αρχίσουμε το κατηχητικό έργο της ενορίας μας. Η ώρα του κατηχητικού είναι μέσα στην εβδομάδα κάτι το ξεχωριστό. Είναι μια ώρα αφιερωμένη μόνο στο Θεό και στην αθάνατη ψυχή μας.

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 4:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Πατρών η Ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει της νέας Κατηχητικής περιόδου. Την Ιερά Ακολουθία τέλεσε ο Θεοφ. Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος με τη συμμετοχή  του προϊσταμένου του Ιερού Ναού π. Δημητρίου Χατζηαθανασίου και του  διακόνου Κασσιανού Ιατρού.

Ο Θεοφιλέστατος ομίλησε προς τα παιδιά για την αξία και τη σημασία των Κατηχητικών Σχολείων και τα προέτρεψε να γίνουν μικροί ιεραπόστολοι ενημερώνοντας τους συμμαθητές τους για τις χριστιανικές συντροφιές. Επίσης ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην αγκαλιά της Εκκλησίας και τέλος ευχήθηκε καλή δύναμη, με διάθεση προσφοράς και αγάπης, στους κατηχητές και τις κατηχήτριες της ενορίας.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...